Транжорна "Трапезица"

9010, Варна, ул. Мир №2

Трапезица

месо и деликатеси 

За Заявки:

+359 52 303 737

trapezica@gmail.com

 

Магазини Трапезица – Винаги прясно и вкусно месо!

ЗА НАС

ИСТОРИЯ

От създаването на търговска марка "Трапезица" до сега, продукцията "Трапезица" е синоним на висококачествени меса и заготовки, с основно български произход, от подбрани и постоянни доставчици. Фирмата се стреми да запазва традиционните вкусове на българската кухня, да въвежда нови тенденции и технологии в обработката и предлагането на месото, които не са в разрез с традициите.  

Фирмата се стреми да откликне по възможност на всички желания на клиентите, отностно обработката и подготовката на месото закупено от нас.

1996  -

1999  -

2008  -

2013  -

Търговска марка "ТРАПЕЗИЦА - Месо, Деликатеси" е създадена и представена на Варненският пазар през далечната 1996 г.  Първият специализиран магазин за месо "ТРАПЕЗИЦА" се намираше на

ул. Доктор Пискюлиев  между бившия Понеделничен пазар и Колхозния пазар.

В края на 1999 г. търговска марка "ТРАПЕЗИЦА - Месо, Деликатеси" стана основна търговска марка на новосъздадената "НАВОНА-МД" ЕООД . Основната база на "НАВОНА-МД" се намира на ул. Мир №2А Варна.

От пролетта на 2008 г. "НАВОНА-МД"  ЕООД откри свой клон на фирмата в Република Германия - град Олденбург, и оперира на немския пазар.

В края на 2013 г. "НАВОНА-МД" откри фирмен магазин в новооткритият базар на МОЛ Варна.

2016  -

От началото на месец Юли, "НАВОНА-МД" внедри и работи с производствена ERP (Enterprise Resource Planning) система на

XSOFTXERP.  Система позволяваща гарантиране на най-високо качество на произведените от нас продукти.

От началото на 2018 година Навона-МД ЕООД получи своето официално разрешително за търговия на едро в България и Европейския съюз. След значително инвестиране и модернизиране на предприятието, отговорихме на всички изисквания за да можем да задоволим вече и всички клиенти с заведения,ресторанти и супермаркети търсещи прясно и качествено Българско месо.

2018  -

Ветеринарен регистрационен номер: